Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvillkor

Bästa kund, följande villkor tillämpas när du handlar hos Fi o Li Ab (3189606-5).

Vi säljer kläder och andra textilier inom Finland. Alla priser är i euro och inkluderar mervärdesskatt (moms). Vi förbehåller oss rätten att justera priser och leveransavgifter på beställningsvaror. Ifall någon av de produkter du beställt inte är tillgänglig förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen. Produkterna i lagret kan inte reserveras i nätbutikens shoppingkorg innan beställningen är slutförd.

Betalning

Vi använder oss av betalningslösningarna Klarna, bankkort (debit eller credit), samt debitering via nätbankstjänster.

Leverans

Din beställning hanteras inom 1-3 dagar från genomfört köp. Produkterna levereras via Posti. Beroende på paketets storlek sker upphämtning från Posti paketautomat, utdelningspunkt eller från egen brevlåda. Paketet förvaras hos Posti i 7 dygn räknat från dagen det anlänt. Efter det returneras paketet till avsändaren. Priset för frakten räknas utgående från paketets storlek och vikt. Den uppskattade leveranstiden inom Finland är 3-6 dagar.

Per överenskommelse kan du även hämta din beställning från vår PopUp-butik eller från vår lagerbutik i Bäckby. Byte och retur av köpta varor är kostnadsfritt. OBS! Reavaror saknar bytes- eller returrätt.

Leverans till utlandet

Om du är intresserad av att beställa varor till adress utanför Finland, vänligen kontakta vår kundtjänst info@fioli.fi.

Outhämtade paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid outhämtade paket som skickas tillbaka till avsändaren. Avgiften som tillkommer är 12,90 € per outhämtat paket.

Du ångrar ditt köp under leveranstiden

Observera ifall om du ångrar ett köp och vill returnera produkterna, behöver du först hämta ut paketet utan att öppna det och direkt betala för en retur till följande adress:

FioLi
Bäckbyvägen 499
68830 BÄCKBY
Tel. 044-4915809

Bytes- och returrätt

Vi har öppet köp i 14 dagar, förutsatt att produkten är oanvänd. Om du vill byta en vara ber vi dig vänligen att kontakta vår kundtjänst på 044-4915809 (vard. 11-17) eller via e-post till info@fioli.fi.

Varan som returneras bör packas noggrant. Ansvaret för att returen kommer fram ligger hos kunden och följdaktligen rekommenderas att alla kvitton sparas vid returneringen. Då returen anlänt till oss, skickar vi den nya varan eller återbetalar produktens köpesumma till ditt konto utan dröjsmål. Om du väljer att returnera en produkt från en kampanj, beräknas slutsumman utgående från de produkter du behåller och resterande köpesumma returneras.

Reklamationer

Om du upptäcker tillverknings- eller materialfel har du som kund rätt att reklamera din vara och ersätts då för eventuella kostnader vid godkänd reklamation. Fi o Li ansvarar inte för fel som uppkommit till följd av normalt slitage eller felaktig hantering av produkten. Reklamationer och transportskador bör meddelas så snart de upptäcks till vår kundtjänst info@fioli.fi.

Dataskydd

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Fi o Li förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lag och EU:s dataskyddsförordning. De uppgifter som behandlas hos oss är uppgifter som du själv uppgett.
När du handlar hos Fi o Li lagrar vi följande information om dig:

  • För- och efternamn
  • Adressuppgifter
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Köphistorik


Vi har aldrig tillgång till dina kortuppgifter eller personnummer som du anger när du betalar. Uppgifter lämnas inte vidare till någon tredje part.
Om du inte vill att vi fortsätter att spara dina kontaktuppgifter, köphistorik kan du meddela detta åt vår kundtjänst info@fioli.fi.