Palautuskäytäntö

Bytes- och returrätt

Vi har öppet köp i 14 dagar, förutsatt att produkten är oanvänd. Om du vill byta en vara ber vi dig vänligen att kontakta vår kundtjänst på 044-4915809 (vard. 11-17) eller via e-post till info@fioli.fi.

Varan som returneras bör packas noggrant. Ansvaret för att returen kommer fram ligger hos kunden och följdaktligen rekommenderas att alla kvitton sparas vid returneringen. Då returen anlänt till oss, skickar vi den nya varan eller återbetalar produktens köpesumma till ditt konto utan dröjsmål. Om du väljer att returnera en produkt från en kampanj, beräknas slutsumman utgående från de produkter du behåller och resterande köpesumma returneras.

Reklamationer

Om du upptäcker tillverknings- eller materialfel har du som kund rätt att reklamera din vara och ersätts då för eventuella kostnader vid godkänd reklamation. Fi o Li ansvarar inte för fel som uppkommit till följd av normalt slitage eller felaktig hantering av produkten. Reklamationer och transportskador bör meddelas så snart de upptäcks till vår kundtjänst info@fioli.fi.